Skip to content

Suntem convinși că fiecare pacient merită îngrijire și atenție într-un mediu profesionist, unde sănătatea și bunăstarea sunt tratate cu maximă seriozitate !

Clinica Raze este alături de pacienții asigurați, punând la dispoziție servicii medicale de înaltă calitate, conform contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS fără coplată). Asigurăm îngrijire medicală atentă și eficientă pentru a garanta sănătatea și confortul fiecărui pacient.
Pentru urmatoarele servicii medicale:
oropedie

Ortopedie – Traumatologie

Ortopedia – Traumatologia reprezintă specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea, tratamentul și prevenirea afecțiunilor aparatului locomotor, inclusiv a oaselor, articulațiilor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

Andrei-Stoica--cover
ortopedie-pediatrica

Ortopedia pediatrică

Ortopedia pediatrică se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor aparatului locomotor la pacienții cu vârste cuprinse între 0 luni și 18 ani. Corpul copiilor este în continuă dezvoltare. Pe parcursul creșterii pot să apară diverse deformări osoase, care pot pune în dificultate viața adultă.

Anca-Bobșe
urologie

Urologie

La Clinica Raze din Oradea, echipa noastră de specialiști în urologie se dedică cu pasiune sănătății tale, oferindu-ți servicii medicale de înaltă calitate și tratamente eficiente, susținute de aparatură modernă și tehnologie de ultimă generație.

luncana_soran_urologie

Reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul bolilor care afectează sistemul musculo-scheletic, inclusiv oasele, mușchii, articulațiile, tendoanele și ligamentele. Aceste afecțiuni pot fi extrem de dureroase și pot afecta semnificativ calitatea vieții pacientului.

victoria-plescanu-reumatologie
ardelean-alexandru-ioan
chirurgie-generala

Chirurgie generala

Chirurgii generaliști pot diagnostica mai multe tipuri de boli, în special cele care sunt legate de abdomen și organele legate de acesta. Acestea includ căile biliare, ficatul, pancreasul, splina, apendicele, intestinul subțire și gros, rectul, stomacul, herniile. Într-o anumită măsură, chirurgii generaliști sunt responsabili și pentru procedurile efectuate pe piele și pe sân.

alexandra-caltea
imagistica

Imagistică

Departamentul de Radiologie și Imagistică din cadrul clinicii Raze utilizează cele mai recente metode și tehnologii de ultimă generație în domeniul imagisticii și radiologiei. Echipamentele moderne asistă medicii noștri specializați în imagistică pentru a obține imagini precise și detaliate, esențiale în procesul diagnostic. Cu toate acestea, este important să subliniem că diagnosticul final este stabilit de către medicii specialiști, care analizează în profunzime rezultatele imaginilor, împreună cu istoricul medical al pacientului și alte informații relevante. Vino la Clinica Raze pentru investigații de imagistică medicală, efectuate cu ajutorul echipamentelor noi, de ultimă generație, și cu consultarea atentă a medicilor noștri specialiști în imagistică și radiologie!