Skip to content

Abonamente sau asigurări

Clinica Raze îți oferă servicii medicale de calitate, accesibile și convenabile prin parteneriatul nostru cu furnizorii de abonamente și asigurări de sănătate. Dacă ești abonat sau asigurat, ai acces direct la investigații imagistice, consultații și analize de laborator incluse în abonamente sau asigurări. Nu ezita să ne contactezi pentru o programare sau pentru mai multe detalii la numărul 0359 411 100. Te așteptăm pentru a-ți oferi cele mai bune servicii medicale!

Partener Medical CSM și CSU Oradea

Clinica Raze este partenerul medical oficial al clubului CSM Oradea și CSU Oradea, oferind servicii medicale sportivilor pentru a-i ajuta să performeze la cel mai înalt nivel. Colaborarea include consultații, investigații imagistice și recoltarea analizelor de laborator. Suntem încântați să fim parteneri ai clubului CSM Oradea și să-i susținem pe sportivi în drumul lor spre victorie!

Laboratoare de analize și centre medicinale

Clinica Raze îți oferă o gamă largă de teste și analize medicale de înaltă calitate prin parteneriatul nostru cu Laboratoarele Bioclinica și Resident. Recoltarea probelor se va face la Clinica Raze, iar procesarea și analizarea acestora va fi efectuată de către experții de la Bioclinica și Resident. Prin acest parteneriat, ne asigurăm ca pacienții noștri primesc servicii medicale complete și de calitate. Sună-ne pentru a programa o recoltare la numărul 0359 411 100.

Donează sânge informat, pregătit și fără bătăi de cap!