Skip to content

Radiologie

Sistemul Multix este un aparat digital de raze X montat pe podea, care include componente modulare de raze X, cum ar fi un tub de raze X, un suport de perete, o masă, un generator de raze X și un detector fără fir.

Sistemul are un blat plat și este echipat cu detectoare wireless MAX wi-D și Impact wi-D. Acestea includ scintilatoare fabricate din iodură de cesiu (CsI), care oferă o calitate ridicată a imaginii cu o doză mică pentru pacient.

Ciclurile rapide de imagini digitale ale sistemului și ajustările vizuale rapide ajută la furnizarea de rapoarte de înaltă calitate și fiabile.Camera de poziționare și detectorul CsI evită riscul expunerii inutile la radiații. Ecranul tactil montat pe tubul cu raze X permite tehnicienilor să fie alături de pacienți pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ghidul de poziționare permite pregătirea rapidă a scanărilor complexe. Sistemul este activat cu funcții de motorizare și urmărire pentru a reduce sarcinile fizice exhaustive pentru tehnicieni.

Sistemul Multix Impact cu raze X funcționează într-un mod de operare cu o singură expunere și este echipat cu o consolă de control de la distanță fără fir, activată prin Bluetooth.

Sistemul are un colimator standard cu o funcție de detectare automată a dimensiunii colimării (ACSS). Recunoaște automat formatul detectorului și evită expunerea inutilă la radiații.

Funcțiile avansate de încărcare în tavă și partajarea detectorului ajută la accelerarea fluxurilor de lucru și la reducerea timpilor de așteptare. Are șase ore de capacitate a bateriei în modul de așteptare și poate face până la 950 de imagini.

 

Sună acum pentru o programare

Indiferent că ai sau nu trimitere de la medic, te poți programa pe loc pentru investigațiile de care ai nevoie!