Skip to content

Clinica Raze obține certificarea Managementului Calității

Centrul medical Raze a obținut certificarea ISO 9001:2015 pentru sistemul său de management al calității. Aceasta certificare ne confirmă dedicarea și angajamentul constant în oferirea serviciilor medicale de înaltă calitate pacienților și excelența în acest domeniu.

Sistemul de management al calității al centrului medical a fost evaluat și aprobat conform standardului ISO 9001:2015 emis de Organizația Internațională pentru Standardizare, un standard recunoscut la nivel mondial pentru sistemele de management al calității.

Certificările ISO 9001 confirmă performanța clinicii Raze în ceea ce privește îmbunătățirea continuă a calității serviciilor medicale, respectarea cerințelor de reglementare și creșterea satisfacției pacienților.

Această certificare demonstrează că sistemele și procedurile interne de management al calității clinicii Raze sunt conforme cu standardele riguroase stabilite de ISO și subliniază angajamentul clinicii de a-și îmbunătăți continuu procesele, procedurile și serviciile oferite pacienților.

Clinica Raze este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din judetul Bihor, oferind pacienților un laborator imagistic de ultimă generație, inclusiv echipamente precum Computerul Tomograf Siemens Somatom Go Up, sistemul Siemens Multix Impact pentru radiologie digitală, ecografe GE pentru examinări multiple și o echipă de medici specialiști în diferite cabinete medicale.

Clinica Raze își menține eforturile pentru a oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate. prin angajamentul clinicii și al echipei sale de a implementa politici, practici și proceduri internaționale, ne dorim să oferim pacienților noștri servicii medicale de calitate, asa cum isi doresc!