Skip to content

La RAZE poţi să-ţi faci gratuit investigaţiile radiologice şi imagistice, fără CAS

Odată cu inaugurarea laboratorului de radiologie şi imagistică medicală, Clinica Raze lansează Programul “Pentru comunitate”, program ce constă în efectuarea de investigaţii pe Computer Tomograf, Radiologie şi osteodensitometrie, în mod gratuit. Ca parte a comunităţii bihorene, considerăm că serviciile medicale pe care le oferim trebuie să fie accesibile tuturor, inclusiv acelor membri ai comunităţii care au venituri mai mici sau care nu pot aştepta din motive de sănătate.

Misiunea noastră este de a asigura comunităţii servicii medicale la cel mai înalt nivel, misiune ce poate fi îndeplinită prin colaborarea tuturor medicilor, programul “Pentru comunitate” fiind un prim pas în acest sens”, a transmis conducerea clinicii Raze. În cadrul Laboratorului de imagistica, putem efectua investigaţii cu Computer Tomograf cu 64 de slice-uri, Radiografii cu aparat de ultima generaţie (2021), Osteodensitometrie (DEXA), Ecografii complexe.

CONDIȚII GRATUITATE!

• Investigaţiile se vor face în ultima zi de vineri din fiecare lună. Interval orar 8 – 20.

• Investigaţiile se vor face pe bază de programare telefonică 0359 411 100

• Este necesară prezentarea la momentul procedurii a unui bilet de trimitere (Trimitere simplă sau decontabil CAS) de la medicul de familie sau medicul specialist.

Ce nu este gRatuit!

În cazul în care medicul a cerut investigaţii cu substanţă de contrast, este obligatorie o analiză pentru determinarea nivelului de creatinină şi achitarea contravalorii respectivei substanţe de contrast (150 lei).

În cadrul Clinicii Raze, pe lângă investigaţii radiologice şi de imagistică medicală, se mai pot efectua recoltare probe biologice, tratament şi consulturi medicale pentru specialităţile cardiologie, chirurgie generală şi chirurgie plastică, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, reumatologie şi ortopedie.

Pentru comunitate