Skip to content

Clinica Raze a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi servicii medicale la standardele cele mai înalte la care ne aşteptăm şi noi din postura de pacienţi.
Pentru noi, standarde înalte înseamnă să oferim un act medical corect şi complet, atunci când este nevoie, în cel mai scurt timp posibil. Fiind parte integrantă din comunitate, îi tratăm pe cei care apelează la serviciile noastre medicale, în primul rând ca membrii ai unei familii mari şi apoi că pacienţi.
În acest sens, echipa medicală, formată din oameni pasionaţi şi bine pregătiţi, vă vor primi într-un spaţiu modern, dedicat şi dotat în aşa fel încât timpul petrecut de către pacient cu medicul sau să fie maximizat.

clinica-raze-2
clinica-raze-3
clinica-raze-4

 

De aceea am investit în soluţii informatice ce permit medicului să vă acorde întreaga atenţie şi să intraţi în posesia rezultatelor analizelor în cel mai scurt timp. Deoarece considerăm că medicul dumneavoastră de familie face parte din echipa noastră ce are ca scop îngrijirea sănătăţii dumneavoastre, sub rezerva acordului dumneavoastră exprimat în scris, acesta va avea acces oricând şi de oriunde la rezultatele investigaţiilor efectuate la noi.